Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11:00


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26/9!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11:00
TΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Πριν λίγους μήνες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ παρά την καταδίκη των μνημονιακών κομμάτων, κατόρθωναν να φτιάξουν κυβέρνηση με την υπόσχεση της «επαναδιαπραγμάτευσης» του μνημονίου. Ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια κυβέρνηση πραξικοπηματική, κυβέρνηση υποτέλειας στις απαιτήσεις της Τρόικας, στις διαταγές των τραπεζών, του κεφαλαίου και της ΕΕ. Ανακοινώνουν νέα εξοντωτικά μέτρα. Βάρβαρες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Διάλυση της Υγείας και της Παιδείας. Ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, της γης του νερού του αέρα, των λιμανιών, των νησιών και των αεροδρομίων. Μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, νέα μείωση του κατώτατου μισθού. Μέχρι και το εξαήμερο θέλουν να επιβάλλουν για να μας κάνουν σε όλο μας τον χρόνο δούλους της εργοδοσίας.
Ή ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ και της αξιοπρέπειας, κλιμακώνοντας τους αγώνες για ν’ ανατρέψουμε το Μνημόνιο και την Κυβέρνησή του και να φύγουμε από το βραχνά του χρέους και του ευρώ, ή θα μείνουμε στην εξαθλίωση, την ξενιτιά και το θάνατο.

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η ελληνική κοινωνία είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μέσα στην παγκόσμια καπιταλιστική κρίση οι δυνάμεις του κεφαλαίου μας οδηγούν σε μια πρωτοφανή ιστορική οπισθοδρόμηση. Μόνο εάν συγκρουστούμε και τους ανατρέψουμε, για να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας, μόνο εάν έρθουμε σε ρήξη με την ΕΕ, το ευρώ και το βραχνά του χρέους, μόνο εάν πάρουμε την εξουσία από τους εκμεταλλευτές, μπορεί να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο. Ο λαός και οι εργαζόμενοι πρέπει να επιβάλουν τη δική τους κυβέρνηση και τη δική τους εξουσία απέναντι στην εξουσία του κεφαλαίου και της ΕΕ. Με πρόγραμμα ανατροπής. Με οργάνωση και αυτοάμυνα απέναντι στο «βαθύ κράτος» των δυνάμεων καταστολής και των φασιστικών ταγμάτων εφόδου, της προπαγάνδας, των ισχυρών του πλούτου. Με θεσμούς λαϊκής εξουσίας και εργατικού ελέγχου, στο δρόμο για την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας. Με μετωπική συσπείρωση των δυνάμεων που θέλουν τη ρήξη και την ανατροπή. Με μια Αριστερά που δεν θα περιμένει να πέσει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σαν ώριμο φρούτο, αλλά θα οργανώνει το κίνημα και θα μπαίνει μπροστά στην πάλη για την ανατροπή και την σωτηρία του εργαζόμενου λαού σήμερα!

ΕΑΑΚ - ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: