Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 26/4/13


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 26/4/13
Σε μία εποχή που ο εκφασισμός της κοινωνίας μας έχει φτάσει στο ζενίθ, που η κυβέρνηση και το κεφάλαιο δείχνουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και νεολαία, ο βρώμικος ρόλος κράτους-αστυνομίας-Χρυσής Αυγής εμφανίζεται για ακόμα μια φορά μπροστά μας.
Τα γεγονότα στις Σκουριές, με τους κατοίκους να βλέπουν τον τόπο τους να ρημάζεται και τους αγώνες τους να απαντώνται με χημικά και συλλήψεις, όσα συνέβησαν στη Μανωλάδα με τον πυροβολισμό των «επικίνδυνων» εργατών που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, η βάρβαρη επίθεση στην παιδεία με το σχέδιο Αθηνά, η αστυνομική εισβολή σε αυτοοργανωμένους χώρους, έχουν μοναδικό στόχο τη σωτηρία του κεφαλαίου-τραπεζών και την πλήρη υποταγή της κοινωνίας. Σε αυτή την συνολική επίθεση δε θα μπορούσε να μην παίζει παιχνίδι και το δυνατό πιόνι του συστήματος η Χρυσή Αυγή. Έτσι οι καλοθελητές της, στις 22.12.12 αποφάσισαν να μοιράσουν τρόφιμα ΜΟΝΟ για Έλληνες στην παραλία του Βόλου, ιδέα που προφανώς περίμενε απάντηση από τους αντιφασίστες-τριες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από το πρωί στην παραλία για παρέμβαση και οι οποίοι  ΟΛΟΙ (70) κατέληξαν στο Α.Τ με το πρόσχημα ότι είχαν κράνη και σημαίες και κατά συνέπεια αφήνοντας την ΧΑ να κάνει τη «δουλειά» της… Την επόμενη ημέρα όμως μέλη της ΧΑ βγήκαν για κυνήγι «μαγισσών» με πτυσσόμενα γκλοπ, μαχαίρια και σιδερογροθιές , προκαλώντας σε συμπλοκή αντιφασίστες-τριες και με συνέπεια την ενοχοποίηση δύο εξ αυτών (υπάρχουν μαρτυρίες για τη μη συμμετοχή τους στη συμπλοκή) από την αστυνομία-βασιζόμενοι πάντα στις οδηγίες των φαστοειδών…
Μετά από μία αναβολή την Παρασκευή 26.4.13 δικάζεται ο ένας από τους δύο αντιφασίστες, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Την Παρασκευή δικάζεται η κάθε φωνή αντίστασης ενάντια σε όσα μας επιβάλλουν, ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή, ενάντια στην πλήρη υποδούλωση. Ο εκφασισμός της κοινωνίας μας είναι το πιο δυνατό χαρτί του συστήματος σε περιόδους κρίσης- έχει πολλές εκφάνσεις και είμαστε αποφασισμένοι να διαλύσουμε κάθε μορφή του. Την Παρασκευή 26.4.13 στις 9:00, δίνουμε το παρόν στα δικαστήρια του Βόλου για να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας σε όποιον αγωνίζεται. Η μόνη πολιτική που δε χωράει ούτε στο Βόλο ούτε πουθενά, είναι η πολιτική που προωθεί  τα συμφέροντα των λίγων στις πλάτες των πολλών με κάθε τρόπο και κάθε φασιστικό μέσο.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΕΑΑΚ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: