Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Καταγγελία προς ΔΑΠ για Γ.Σ. 12/03/07

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ. ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 12.03.07


Κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης της Δευτέρας 12.03.07 παρατηρήθηκαν φαινόμενα έλλειψης σεβασμού απέναντι στο ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων του φοιτητικού συλλόγου από μέρους ομάδας φοιτητών συγκεκριμένων πολιτικών πεποιθήσεων, ώστε να μη γίνει δυνατή η λήψη οποιασδήποτε απόφασης από αυτό.
Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της γενικής συνέλευσης και ενώ ήταν επαρκής ο αριθμός των ατόμων για να υπάρχει απαρτία, τα συγκεκριμένα 20 περίπου άτομα αρνήθηκαν επιδεικτικά να συμμετέχουν στην διαδικασία έτσι ώστε να μην μπορέσει ο Φ.Σ. να πάρει απόφαση λόγω έλλειψης απαρτίας. Μάλιστα, όσο 60 άτομα περίμεναν να συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός για τη διεκπεραίωση της Γ.Σ., τα συγκεκριμένα άτομα έμπαιναν και έβγαιναν διαρκώς από το αμφιθέατρο δηλώνοντας ότι θα συμμετέχουν στην συνέλευση μόνο σε περίπτωση που ούτως ή άλλως συμπληρωθεί η απαρτία.
Καταγγέλλουμε τις ενέργειες αυτές οι οποίες μόνο στόχο έχουν την παρακώλυση των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών του Φ.Σ. αφού μία συγκεκριμένη μειοψηφία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η πλειοψηφία των ενεργών φοιτητών του συλλόγου επιθυμεί να αγωνιστεί ενάντια στα μέτρα που συρρικνώνουν τα δικαιώματα τους. Χαρακτηρίζουμε τα γεγονότα αυτά αντιδημοκρατικά και καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν σε κάθε Γ.Σ., ώστε να εκφράζονται όλες οι απόψεις μέσα σε αυτήν και να λαμβάνονται συλλογικά οι ανάλογες αποφάσεις.

ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΕΤΑΡΤΗ 14.03.07 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30

χωροΑταξία-ΕΑΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: